Digitale transformatie heeft invloed op elk werkniveau. Veel rollen zijn geëvolueerd om sterk afhankelijk te zijn van technologie, terwijl er nieuwe sectoren en nieuwe werkcategorieën ontstaan die volledig afhankelijk zijn van technologie. Over de hele wereld vereisen de meeste professionele rollen nu digitale vaardigheden.

Om relevant en concurrerend te blijven, integreren organisaties van elk type technologie in hun werkpraktijken. Deze organisaties hebben werkende professionals nodig die digitaal geletterd zijn en kunnen samenwerken in een internationale setting, met gemakkelijk overdraagbare vaardigheden.

ICDL Professional modules

ICDL Professional is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne professionals in een groot aantal sectoren en ontwikkelt een gevorderd niveau van vaardigheden voor mensen met een technologieafhankelijke functie. Van het gebruik van bedrijfsapplicaties tot de basisprincipes van geavanceerde technologieën, deze vaardigheden stellen hen in staat om verschillende soorten werklast te beheren en samen te werken met technische teams.

ICDL Professional bevat een reeks modules die op elke manier kunnen worden gecombineerd om een uniek ICDL Profile te creëren. De inhoud van de syllabus van elke module wordt ondersteund door leermateriaal dat een afspiegeling is van de dagelijkse taken en verantwoordelijkheden die typisch zijn voor een rol in de sector of industrie.

De modules in ICDL Professional zijn:Sectoral

ICT in Education

Contact us

Contact us

Consent

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER