Organisaties worden blootgesteld aan een steeds dynamischer en sneller technologisch landschap. Dienstverleners en consultants, de media en beleidsmakers promoten of bespreken voortdurend opkomende technologieën die een substantiële – en systemische – impact kunnen hebben op onze economieën en samenlevingen. Als individuen en als werknemers moeten we geïnformeerd worden over welke technologieën waarschijnlijk de meeste impact zullen hebben, evenals hun onderliggende concepten en potentieel. Dit zal ons helpen om geïnformeerd te zijn – en zal onze organisaties helpen om weloverwogen keuzes te maken.

ICDL Insights is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoefte van huidige en toekomstige bedrijfsmanagers om inzicht te krijgen in trending en opkomende technologie en biedt overzichtsmodules die op een praktische manier zijn gecontextualiseerd. Deze korte, inleidende modules bieden het conceptuele begrip waarmee managers die geen IT-professionals zijn, het potentieel van technologie kunnen overwegen en geïnformeerde gesprekken kunnen voeren met IT-professionals of specialisten.

ICDL Insights bevat een reeks modules die kunnen worden gecombineerd met andere ICDL-modules om een uniek ICDL Profile te creëren. De inhoud van de syllabus van elke module wordt ondersteund door hoogwaardig e-learningmateriaal dat kernconcepten vastlegt, praktische voorbeelden van implementatie geeft en mogelijkheden voor reflectie biedt. Samen met een korte certificeringstest kan dit leren een uitstekende gelegenheid bieden om relevante competenties te ontwikkelen voor toekomstige loopbaanontwikkeling, of om bij te dragen aan voortdurende professionele ontwikkeling.

Korte modules voor bedrijfsmanagers die geen IT-professionals zijn, die conceptueel inzicht bieden in trending en opkomende technologie

Contact us

Contact us

Consent

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER