ICDL is de meest erkende computercertificering ter wereld. Studenten leren real-world vaardigheden die hen in staat stellen om productievere studenten, werknemers, ondernemers en burgers te zijn. ICDL kan op elk moment modulair worden geïmplementeerd, waardoor het gemakkelijk in te passen is in schoolroosters.

Duizenden scholen over de hele wereld hebben ICDL in hun curriculum geïmplementeerd. ICDL biedt scholen toegang tot alle middelen die nodig zijn om een ICT-curriculum te leveren, inclusief uitzonderlijke eLearning en 100% externe beoordeling. Scholen genieten ook van verlaagde academische tarieven.

  • Online training
  • eLearning
  • Inclusief cursusmateriaal
  • Externe beoordeling
  • Diagnostische toetsen
  • Examens op afstand

Een inleiding tot veilig en effectief computergebruik (ongeveer 10-12 jaar)

ICDL Smart Digital laat jongere leerlingen kennismaken met de vaardigheden die ze nodig hebben om apparaten correct te gebruiken, te begrijpen hoe ze informatie kritisch kunnen vinden en analyseren, veilig en op de juiste manier met anderen kunnen communiceren en hun potentieel kunnen verkennen door middel van creatie en samenwerking.

Ontwikkel digitale vaardigheden voor leven en studie (ongeveer 11-15 jaar)

Het ICDL Digital Student-programma ontwikkelt digitale vaardigheden voor leven en studeren. Elke module bevat alle benodigde bronnen, inclusief uitzonderlijk leermateriaal dat geschikt is voor de leeftijd. Scholen kunnen een ICT-curriculum samenstellen dat past bij hun behoeften en planning. Begin met essentiële computer- en onlinevaardigheden en kies vervolgens uit een breed scala aan modules die zijn ontworpen om creativiteit, samenwerking en computationeel denken te bevorderen.

Studenten voorbereiden op de wereld van werk (ongeveer 14-18 jaar)

Implementeer ICDL in het schoolcurriculum om uw leerlingen een voorsprong te geven op de moderne werkplek. Op deze leeftijd moeten studenten zich voorbereiden op de volgende fase in hun leven en toekomstige carrière. Denk aan productiviteits- en inzetbaarheidsvaardigheden uit het ICDL Workforce-programma. Ga dan verder met meer geavanceerde digitale vaardigheden van de ICDL Professional– en ICDL Insights-programma’s om uw studenten te helpen zich te onderscheiden van de rest.


ICDL voor docenten

Technologie biedt geweldige kansen voor leraren, zowel voor zelfontplooiing als in de klas. Effectieve integratie van technologie in het lesgeven kan leiden tot een grotere betrokkenheid van leerlingen, betere kennisretentie en individueel leren, en kan ook teamwerk en samenwerking vergemakkelijken.

De digitale vaardigheden die leraren nodig hebben, zijn al lang niet meer alleen het kunnen gebruiken van tekstverwerkings- en spreadsheetsoftware. Continue professionele ontwikkeling is de sleutel tot het waarborgen van geschikte digitale competenties voor effectief gebruik van ICT in de klas en om gelijke tred te houden met snel evoluerende technologieën.

ICT in Education

ICT in Education is een module die speciaal is ontwikkeld voor docenten en leerprofessionals en die de vaardigheden en kennis ontwikkelt die nodig zijn om ICT-middelen effectief in te zetten in een leeromgeving.

Stel uw ICDL Profile samen dat past bij uw interesses en onderwijsbehoeften

ICDL is modulair, wat betekent dat u de modules kunt kiezen die het beste bij uw behoeften passen. Onze programma’s bieden docenten een schat aan opties om ervoor te zorgen dat u over de digitale vaardigheden beschikt om uit te blinken in uw onderwijscarrière en om de beste leeromgeving voor uw studenten te bieden.

Elke leraar moet bekwaam zijn in de ICDL Workforce-modules

Naast essentiële computer- en onlinevaardigheden, moeten alle leraren vaardig zijn in het gebruik van productiviteitstools, niet alleen omdat dit de beste tools zijn om les te geven, maar ook omdat het uitstekende tools zijn om te leren. Hoewel kantoortoepassingen veel worden gebruikt, worden ze vaak niet optimaal benut. Bovendien helpen Good Practice-modules ervoor te zorgen dat elke gebruikte technologie zowel veilig als geschikt is voor de leeromgeving.

Overweeg geavanceerde digitale vaardigheden om uit te blinken in je onderwijscarrière

ICDL-modules bieden een schat aan meer geavanceerde digitale vaardigheden waarvan bewezen is dat ze nuttig zijn voor leraren. Overweeg ICDL Professional-modules zoals 2D- of 3D-ontwerp om tekengereedschappen te gebruiken, die, in combinatie met andere productiviteitstools, van onschatbare waarde zijn voor het opfleuren van hand-outs, werkbladen en dia’s. Of misschien ICDL Insights, korte cursussen met uitzonderlijke eLearning, om conceptueel inzicht te krijgen in trending en opkomende technologie.

Neem contact met ons op

Als u gebruik wilt maken van ICDL-certificering of als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via onderstaande knop.

Contact us

Contact us

Consent

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER